Livescore Livestream

Riko Kruit nieuwe trainer SCO

Geplaatst op: 23 jan 2018 om 08:45 door redactie

Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal Riko Kruit het hoofdtrainerschap overnemen van Aegle Frieswijk. De voormalig topspeler van onder meer KVS, Nic. en Dalto heeft zijn trainerservaring onder andere opgedaan bij DeetosSnel, KVS, Blauw-Wit Amsterdam en Dalto. Momenteel is hij werkzaam bij KV Heerenveen.

K.v. SCO is zeer verheugd met het aanstellen van Riko, hij is voor ons de juiste man om Aegle op te volgen. Onze ambitie blijft hetzelfde: Terugkeren op het hoogste niveau. We gaan er van uit dat we dat in samenwerking met Riko gaan realiseren. 

We zijn Aegle zeer erkentelijk voor zijn inzet in de afgelopen 3 seizoenen en gaan er vanuit dat het 4e seizoen positief afgesloten zal worden. De voortekenen zijn goed met een koppositie op het veld. Onder zijn aanvoering hebben we  de laatste jaren grote sprongen gemaakt in de professionalisering van de organisatie rond onze selectie, daarnaast zijn we uitgegroeid tot een stabiele hoofdklasser die tegen de bovenste plaatsen aanschurkt.

De komende weken zal er, in overleg met de nieuwe hoofdtrainer, gewerkt worden aan de verdere invulling van de staf voor het volgende seizoen. De gesprekken hierover zijn reeds gaande.

Bestuur en Topkorfbal k.v. SCO. 


Website realisatie: HelderHoogeveen.com