Livescore Livestream

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Geplaatst op: 26 okt 2018 om 12:43 door redactie

Van de stralende Romeinse zon naar de donkere wolken boven Oldeholtpade. In hoofdklasse A waar iedereen achter KCC over elkaar heen buitelt en SCO na 7 speelronden door ongelukkige valpartijen op de laatste plek terecht gekomen is. Hekkensluiter na een flitsende seizoenstart. Voordeel hiervan is dat de vervolgroute alleen maar omhoog kan gaan en dat na de komende speelronde plek 8 zomaar omgeruild kan worden voor plek 4. 

Zaterdag is SCO te gast in de Arnhem Arena. Vorig seizoen werden de punten na een narrow escape uit de totaal verregende Gelderse hoofdstad mee naar huis genomen en in de openingswedstrijd van deze competitie werden de Arnhemmers met duidelijke cijfers geklopt. Al moet daarbij vermeld dat de Gelrenaren knakten na een vervelende blessure van één van de Broeninkbrothers. Maar de Veluwenaren namen in mei van dit jaar de punten mee van de Hoolt-Tuun en de Stellingwervers verloren vier wedstrijden op rij en zijn tegen de verwachting in drager van de rode lantaarn. De kobaltblauwen presteren onder hun kunnen. Bij de Friezen schort het aan overtuiging en vertrouwen maar na het gitzwarte weekend wordt het tijd om de bakens te verzetten.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Elke verloren wedstrijd was ook te winnen geweest en dat moet vanaf nu ook gaan gebeuren. Na vallen weer opstaan, knokken en doorgaan! De achterban is nu vooral nodig. Morgenmiddag om half vier, Oost Arnhem – SCO. De Rikoroedel rekent op U!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com