Livescore Livestream

Multisport is de basis voor je kind

Geplaatst op: 18 okt 2018 om 13:27 door redactie

De basis van alle sporten is “multisport”. Eerst bewegen, dan sporten, dan specialiseren. Doe je dat niet, dan krijg je kinderen die steeds moeilijker mee kunnen komen in het bewegings- en sportonderwijs.

Uniek beweegprogramma bij KV SCO

Voor kinderen van  4 t/m 6 jaar is hiervoor een uniek bewegingsprogramma bij KV SCO Wolvega/Oldeholtpade. Met dit programma kan ieder kind zich lekker uitleven door te lopen, te springen, te scoren en plezier te maken. De kinderen spelen en trainen één keer in de twee weken samen uiteenlopende sporten zoals korfbal, voetbal, atletiek, hockey, volleybal en basketbal. Ze doen ook automatisch mee aan andere leuke activiteiten die de club organiseert zoals het kerstdiner, spelen bij Monkeytown, voor de wedstrijd oplopen met de SCO 1 spelers in een volle sporthal. Dat hoort er ook allemaal bij!

Wie wat waar?

In de aankomende winterperiode trainen deze “Reuzenpanda’s van KV SCO” in de gymzaal bij basisschool De Striepe in Oldeholtpade. De trainingen worden gegeven op dinsdag van 17.00-18.00 uur, door topsporter Julian Frieswijk, korfballer van het Oranje Team onder 19.

Kennis maken

Meld je aan voor 15 november en ontvang tijdelijk gratis een SCO bidon, een eigen shirt van de “Reuzenpanda’s” én een Intertoys cadeaukaart ter waarde van €10,00! Met die tegoedbon kiest je kind dan eenvoudig zijn of haar eigen welkomstcadeau uit!

Contactinformatie

Voor meer informatie en aanmeldingen neem je contact op met Cobie Brand via de Email op sporten@kvsco.nl of bel / Whats app je naar  06 - 53 34 68 06.

Website realisatie: HelderHoogeveen.com