Livescore Livestream

Kom bij de Reuzenpanda's

Geplaatst op: 30 aug 2016 om 23:25 door redactie

Bij de reuzenpanda’s leer je de basisvaardigheden van verschillende sporten (onder andere atletiek, voetbal, hockey en korfbal). Daarnaast besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van de motorische vaardigheden. De trainingen zijn op de woensdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur, in de even weken. Er is gekozen de trainingen om de week te doen, zodat het goed te combineren is met zwemles of andere hobby’s. De trainingen worden gegeven door Leander Zwolle. Leander is 19 jaar, komt uit Wolvega en hij volgt de opleiding sport & beweging. Naast zijn opleiding korfbalt hij op het hoogste niveau van Nederland (korfbal league). Hij is zelfs international en speelt al een paar jaar in Jong Oranje. Leander weet zijn ervaring goed over te brengen op de kinderen. ‘Het belangrijkste vind ik dat de kinderen plezier hebben. De oefeningen zullen veel in spelvorm zijn en geregeld zullen we daarbij gebruik maken van muziek’ aldus Leander Zwolle. 

De eerste training is op woensdag 7 september om 17.00u op het korfbalveld van SCO in Oldeholtpade (Hoofdweg 211a). ’Dit veld zal onze basislocatie zijn, maar we zullen geregeld uitwijken naar bijvoorbeeld de Lindewijk of een pannakooi in de gemeente’. Leander vindt het belangrijk dat de verschillende sporten goed beoefend kunnen worden en daarom zal er dus ook op de juiste locatie getraind worden. In de winterperiode trainen de reuzenpanda’s in de gymzaal achter basisschool De Striepe in Oldeholtpade. 

De kosten zijn € 4,- per training en worden na afloop van het seizoen verrekend. Wil je in de 'vrije' week ook graag sporten dan ben je op iedere zaterdagochtend om 9.30 uur van harte welkom bij de Kangoeroe Klup. De Kangoeroe Klup traint ook in de gymzaal van De Striepe.

Ben je 5, 6 of 7 jaar en wil je graag sporten? Kom op woensdag 7 september naar de eerste training. Neem je vriendje of vriendinnetje mee! De eerste maand is een proefmaand en is dus gratis!

Meer informatie? Mail of bel met cobiebrand@hotmail.com of 06-53346806

Website realisatie: HelderHoogeveen.com