Livescore Livestream

Kobaltblauwe oranjekoek

Geplaatst op: 08 mrt 2019 om 16:10 door redactie

De laatste ronde en dus de laatste mogelijkheid om de achterban te trakteren op een fijne korfbalpot. De druk is er af, beide teams handhaven zich in de hoofdklasse. De Arnhemmers staan één plekje hoger en daar kan SCO alleen overheen als ze met meer dan 8 doelpunten verschil winnen. In de Gelderse hoofdstad werd onnodig met 29-22 verloren en de Friezen zouden zich hiervoor kunnen revancheren. 

De markante korfbal persoonlijkheden Riko Kruit en Ron Steenbergen kijken terug op een seizoen met veel schommelingen in de prestatiecurve. Beiden zullen bezig zijn om verbeterroutes uit te stippelen. Citius, Altius, Fortius zal de boodschap van de coaches zijn die zelf nooit tevreden waren met 2e plekken of troostprijzen. Er wordt vuur verwacht van sporters die altijd bezig zijn om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Op het veld gingen de punten tot twee keer toe in het Friese beursje. Er liggen mogelijkheden om dit zaalseizoen een vollere kleur te geven. Een smakelijk korfbalduel in de vorm van kobaltblauwe Oranjekoek zou een lekker toetje zijn. Voor deze traktatie rekent de Rikoroedel op U!

Website realisatie: HelderHoogeveen.com