Livescore Livestream

Hoor wie klopt daar...

Geplaatst op: 23 nov 2018 om 15:55 door redactie

Een echte kraker. Het bezoek van titelkandidaat numero uno. AW/DTV, te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. De Mokumers balanceren op de scheidslijn tussen top hoofdklasse en de korfballeague. Het verschil tussen Mike en Jim Snel. Net dat beetje extra kwaliteit maar hoe dan ook, korfballers van indrukwekkend niveau. Bij SCO moet het simpelweg allemaal kloppen om de punten in eigen huis te kunnen houden. Dat is vaker gelukt en dat kan maar zo weer gebeuren. 

Vorige week leverden de Friezen een prima prestatie door een aandringend Unitas van zich af te houden. Op de juiste momenten ging het gas erop en werd er afstand genomen. De scherp zijnde spelers werden in stelling gebracht, verdedigend werd er niets weggegeven en de afspraken werden nagekomen.

De Amsterdammers zullen deze ontmoeting niet onderschatten want ze weten dat ze in de Steense niets cadeau krijgen. Ja, strooigoed misschien als de Kruitnoten van zich laten horen. Vol verwachting klopt ons hart. Voor het wild geraas van start gaat wordt binnen en buiten de lijnen hoog bezoek verwacht. Wie zoet is, wie weet….

Laat het u deze avond smaken, de Rikoroedel rekent op U!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com