Livescore Livestream

Het jachtgebied verplaatsen

Geplaatst op: 05 okt 2018 om 15:18 door redactie

De Rikoroedel verplaatst zaterdag het jachtgebied richting de Stichtse Vecht. Op Volharding Volgt Overwinning hijgt de Friezen in de nek en de kobaltblauwen willen deze tegenstander op grotere afstand zetten. De doelstelling is om met een veilig gevoel aan de zaalcompetitie te kunnen beginnen.  

OVVO/De Kroon beschikt over een stel oude vossen met als grootste rekel Henk Fokker. Samen met Martijn Roos en Kevin IJzerman loopt er heel wat jaren korfbalervaring rond. De afgelopen vijf jaar beten diverse bondscoaches zich de tanden stuk op deze geroutineerde jagers. Met Erwin van der Putten aan het roer staat er een dompteur die ook van wanten weet. Wageningen werd als prooi opgepeuzeld maar de Maarssenaren werden compleet overrompeld door KCC. In Reduzum roofden de vossen een puntje van het TolsmaTeam.

SCO heeft een stevige knauw gekregen maar de wonden zijn gelikt. Wolven versus vossen. Als de Stellingwervers zich niet laten verrassen door slinkse listen dan moeten de punten mee in de kofferbak worden genomen. Zaterdagmiddag om 16:00 uur in Maarssen. De Rikoroedel rekent op U!.

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com