Livescore Livestream

Het beursje vullen

Geplaatst op: 14 dec 2018 om 12:33 door redactie

Na 4 gespeelde wedstrijden en maar 2 punten in de knip wordt het tijd om het saldo aan te vullen. Zeker omdat binnenkort de redelijk beslissende, dubbele derby’s met de buren op het programma staan. Daar zal het ongetwijfeld flink gaan knallen en met gevaarlijk vuurwerk om de hoek is het fijn om er met vertrouwen naar uit te kunnen kijken. 

In Arnhem roert nog altijd Steenbergen in de kookpot. En deze gerenommeerde ex-international zit vol getructe listen en lagen en schroomt er niet voor om afbraakkorfbal uit zijn hoge hoed te toveren. Het achterverdedigen als leidende tactiek, de spitsen in de dubbele dekking en kijken of je zo de gasten zo een beentje kunt lichten. Maar OA herbergt ook kwaliteit. De fysieke kracht van Broeninkbrothers, het scorend vermogen van superspits Rick Verdouw en de steunende kwaliteiten van de pittige Arnhemse meisjes.

Op het veld konden de punten tot twee keer toe in het Friese beursje. Die rinkelende munten kunnen de Friezen in deze dure feestmaand goed gebruiken. Zaterdagmiddag om 16:05 uur in sporthal Valkenhuizen in Arnhem. De Rikoroedel rekent op U!

Website realisatie: HelderHoogeveen.com