Livescore Livestream

Geen woorden maar daden!

Geplaatst op: 10 mei 2018 om 22:52 door redactie

Na drie duels waarbij één schamel puntje werd behaald en SCO gemiddeld een magere 18 doelpunten per wedstrijd scoorde wordt het tijd voor een klinkende overwinning. Dan moeten de neuzen wel dezelfde kant op want zaterdagmiddag staat Groen Geel op de stoep. De Wormers staan op de 4e plek en theoretisch is het nog mogelijk dat zij de AegleAcht voorbij gaan. Dat is dan wel in het meest zwarte scenario voor de Stellingwervers waarbij het seizoen als een nachtkaars is uitgegaan. Maar zover zullen de Friezen het toch niet laten komen…

Groen Geel trakteerde de korfballiefhebbers in de zaal playoffs op onvergetelijk doelpuntrijke duels. Bondscoach Kees Vlietstra voegde niet voor niets een drietal heren uit Wormer toe aan zijn selectie voor Jong Oranje. Dit team gaat begin juli in Hongarije strijden om het wereldkampioenschap. Groen Geel is een geduchte tegenstander en SCO zal er zaterdag dan ook als team moeten staan.

Deze week is geïnvesteerd in groepsgesprekken waarbij men elkaar niet alleen diep in de ogen heeft gekeken maar waar ook stekeligheden zijn uitgesproken. Ongetwijfeld zal er gesleuteld zijn aan de samenstelling maar duidelijk is dat de AegleAcht een gezamenlijke vuist moet maken. Er tellen geen excuses meer. Vanaf het eerste fluitsignaal er vol op. Strijden, vallen, opstaan en vooral doorgaan. Vertrouwen in eigen kunnen en de medespelers. Het talent is er maar nu ook laten zien dat woorden daden worden.

Zaterdagmiddag om 15:30 uur langs de lijn van de Hoolt-tuun. Een mooie dag met een lekkere korfbapot. Ik wens u een fijne wedstrijd!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com