Livescore Livestream

Gaan de Friezen stunten

Geplaatst op: 08 feb 2019 om 15:53 door redactie

Na de gemiste afslag richting de play offs is de vervolgroute het bij elkaar sprokkelen van de laatste punten. De staartploegen zullen in onderlinge duels het één en ander laten liggen maar SCO is nog niet veilig. Een stunt tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen zou een mooie opsteker zijn. De Driebergers zijn de meest scorende ploeg in de hoofdklasse maar de Veluwenaren laten het op beslissende momenten afweten. Dat zal een reden zijn om leaguecoach Barry Schep het komende seizoen de zweep in Hoenderdaal te laten klappen.

Zonder de langdurig geblesseerde Melvin Frieswijk lukte het SCO vorige week zaterdag niet om AW/DTV eronder te houden. Tot vijf minuten voor tijd was er nog van alles mogelijk maar ongelukkige keuzes maakten dat de Stellingwervers aan het einde van het duel in Mokum met lege handen stonden. 

In Hoenderdaal liet SCO zich aan het begin van de 2e helft overrompelen door de Daltonezen die met een bezeten Maradonese instelling toesloegen en de Friezen binnen enkele minuten van de mat veegden. Daar hoefde de hand van God verder niet meer aan te pas te komen. De ploeg van de patriarch van het korfbal Herman van Gunst vecht voor de laatste kans om nog wat van dit seizoen te maken.

De kobaltblauwen zullen in een aangepaste samenstelling starten tegen de fysiek stevig uit de kluiten gewassen geelzwarte selectie waar ooit Riko Kruit zelf deel vanuit maakte. De luidruchte Yellow Army zal zich op de tribune van de Steense melden. Steun van de eigen achterban is van harte welkom. De Rikoroedel rekent op U!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com