Livescore Livestream

Een nieuwe speler in de Midweek

Geplaatst op: 01 feb 2018 om 17:00 door redactie

Mijn naam is Johan Veninga, 42 jaar oud, ik ben getrouwd met Marieke en vader van Julia (12), Inge (8) en Hugo (5). We wonen in Nijeholtwolde.

 

Ik heb tot mijn 17e gespeeld bij S.V. Bergum en ben toen gestopt. Wel heb ik altijd fanatiek aan wielrennen, mountainbiken en hardlopen gedaan. Nadat onze oudste enthousiast was geworden na het schoolkorfbaltoernooi, begon ik ook weer zin te krijgen om te spelen. Na 1x kijken bij de Midweek was ik om: een prima sfeer. Inmiddels heb ik al een aantal wedstrijden meegespeeld en probeer ik op vrijdagen zoveel mogelijk mee te trainen. Tot nu toe bevalt het me prima!

 

Ik heb bewust gekozen voor de Midweek, omdat dat beter te combineren is met een opgroeiend gezin. Bovendien wil ik ook tijd overhouden voor het wielrennen, want hoe goed het korfballen me op dit moment ook bevalt, ik wil het fietsen (nog) niet helemaal opgeven. De keuze is op SCO gevallen omdat Julia hier lid is geworden en omdat ik bij de kennismaking een goed gevoel bij de club heb gekregen.

 

De komende tijd wil ik met name mijn basisniveau omhoog brengen. Daarbij wil ik met veel plezier spelen in een gezellig team.

 

Welkom Johan. veel succes en plezier bij SCO!

Website realisatie: HelderHoogeveen.com