Livescore Livestream

E3 kampioen

Geplaatst op: 04 mrt 2019 om 09:23 door redactie

 

Na veel gewonnen wedstrijden was het afgelopen zaterdag het eerste moment dat de E3 het kampioenschap binnen zou kunnen halen. En dat deden ze ook maar gelijk… Het werd tegen Koru E2 helaas niet zo’n zinderende wedstrijd als de E3 normaal kan laten zien ( eindstand 23-1) en na 40 minuten kon er overtuigd worden gejuicht… ze waren kampioen! Het aanwezige publiek inclusief enkele van hun hun helden van de selectie juichten met hun mee. Een aantal spelers van de selectie hebben de medailles aan de verse kampioenen uitgereikt. Ook dit was een feestje op zich.

 Alle energie en enthousiasme van E3 heeft er toe geleid dat de ploeg in de zaal super mooie wedstrijden heeft laten zien waarbij vaak veel en mooie doelpunten te bewonderen waren.

Super gefeliciteerd met jullie kampioenschap: Silke de Vries, Yara Nijholt, Imre Gols, Rutger Elsinga, Sjoerd Vaartjes, Pien de Vries uiteraard coach Bauke de Vries en Roland Oostra. Jullie hebben goed je best gedaan en veel geleerd… Ga daar mee door als we- na nog twee zaalwedstrijden- weer op het veld gaan spelen!

Website realisatie: HelderHoogeveen.com