Livescore Livestream

De XXL thuiswedstrijd

Geplaatst op: 24 mei 2018 om 22:42 door redactie

Zaterdagmiddag staat SCO - Oost Arnhem op het programma met tal van activiteiten voor en na het hoofdduel. Naast de spannende voorwedstrijd van de AchttienAcht tegen SKF 2 in de strijd om het kampioenschap is het natuurlijk ook het laatste thuisduel van het duo Frieswijk/Kraan op de Hoolt-tuun. Uit de cijfers blijkt dat het vlaggenschip op eigen bodem lastig te kloppen is en de punten zijn nu ook zeer welkom. Hoewel ze het niet meer in eigen hand hebben kunnen de Friezen nog altijd de titel veroveren in de hoofdklasse A.

De hervatting het veldseizoen ging niet van een leien dakje. Maar in de laatste thuiswedstrijd lieten de Wolvegasters weer hun kenmerkende tanden zien en beten van zich af waardoor een venijnig Groen Geel aan banden werd gelegd. De Noord-Hollanders keerden met de staart tussen de benen terug naar Wormer. Zaterdag bezoekt Ron Steenbergen met zijn team de Hoolt-tuun. Deze geslepen vos weet altijd wel een extra list te verzinnen en met de broertjes Broenink en scherpschutter Rick Verdouw staat er gewoon een niet te onderschatten tegenstander in de SCO arena.

Er wordt op een volle bak gerekend tijdens deze XXL-thuiswedstrijd. De handtekeningenjacht na afloop met aansluitend de challenge in het 2 tegen 2 event met de afsluitende bbq krijgt natuurlijk meer smaak als de punten gewoon in Friesland gebleven zijn. Komt dus allen en schreeuw de kobaltblauwen naar de overwinning. De AegleAcht rekent op U!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com