Livescore Livestream

De Noordelijke derby

Geplaatst op: 14 apr 2018 om 11:49 door redactie

De tweede helft van het veldseizoen staat op het punt van beginnen. Niet alleen een kwispelende Berner Senner kijkt uit naar deze ontmoeting. Als de sporttas is ingepakt en op de achterbank wordt gezet is de bagageruimte weer het domein van onze trouwe viervoeter. De noordelijke derby SCO - Nic./John Schokker Makelaardij staat op het programma. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig waardoor we ons kunnen op maken voor een lekker duel in de buitenlucht.

Het was de afgelopen weken genieten van fantastisch korfbal. Comfortabel thuis op de bank via de livestream of live tv uitzendingen. Pure reclame voor de korfbalsport met het memorabele doelpuntenfestijn tussen Groen Geel en Dalto/Klaverblad. Houdini-achtige ontsnappingen, Golden Goals, briljante acties en volop strijd flitsten over de beeldschermen. 

De deuren staan weer open, de weidegang trekt het publiek naar buiten. De AegleAcht krijgt overgangsklasser Nic./John Schokker Makelaardij op bezoek. De Groningse trots van weleer moet het komend seizoen in de zaal opnieuw een stapje terug doen. Maar duels tegen Nic. zitten traditiegetrouw vol met extra lading. Met ongetwijfeld de spiedende coaches voor het komend seizoen Riko Kruit bij de Friezen en Kees Vlietstra bij de Stadjers langs de zijlijn zal het er binnen de lijnen stevig aan toe gaan.

De AegleAcht is nog steeds ongeslagen lijstaanvoerder. Het vertrekkende trainersduo Frieswijk/Kraan wil met opgeheven hoofd afscheid nemen. Met extra glans als surprise voor drie mooie jaren waarin de selectie volwassen is geworden. SCO wil zich revancheren voor een teleurstellend zaalseizoen. Zondagmiddag, half 3 in de SCO arena op de Hoolttuun. U bent van harte welkom op deze ongetwijfeld mooie korfbalmiddag in Oldeholtpade

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com