Livescore Livestream

De Nep-bal moest SCO naar de winst brengen

Geplaatst op: 19 jun 2019 om 22:06 door redactie

Zondag even na 12 uur verzamelden de 6 assistent-trainers zich in de Hoolt-Tuun. Sem, Malin, Tara, Lars, Lev en Jildou hadden zich tot in de puntjes voorbereid op de wedstrijd SCO – Wageningen. Het 6-tal had met Paasfun de 1ste prijs gewonnen en kwamen deze verzilveren. Onze huisdrukker Barry Oostra van Vewo Offset had speciale t-shirts voor onze assistentes gemaakt. Deze werden aan het 6-tal uitgereikt door hoofdtrainer Riko Kruit. Samen met Riko Kruit en Lennert Westerhof werd de tactiek voor de wedstrijd besproken waarna de assistenten de voorbespreking met SCO 1 verzorgden. Henk Jan Bakker werd goed neergezet in de stoel, met het juiste oor richting het zes-tal. En Kim en Britt werden gewaarschuwd dat gekletst onderling niet werd getolereerd tijdens deze bespreking. En zo stond de boel op scherp bij SCO 1. Elke speler kreeg namelijk een tactiek mee voor in de wedstrijd. Zo moest Annick lekker ‘klieren’ en moest Menno minimaal 10 goals maken. En er werd een trucje afgesproken, de nep-bal. Een bedachte truc door Sem, wat deze truc inhoud gaan we natuurlijk niet vertellen.
Met dit strijdplan ging men het veld op. Nog een kort pep-talk, high fives, handen schudden met de scheidsrechters en het eerste fluitsignaal klonk voor de start van de wedstrijd.
Vanaf de zijlijn werd er fanatiek gecoacht en gejuicht. Helaas verloor het 1ste de wedstrijd van Wageningen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteraard mochten de assistenten nog op de foto met de hele selectie en trainers. Een top middag! Bedankt Sem, Malin, Tara, Lars, Lev en Jildou

Website realisatie: HelderHoogeveen.com