Livescore Livestream

Afrit 20 bij Arnhem

Geplaatst op: 06 okt 2017 om 14:00 door redactie

Na afslag Wormer neemt de SCO karavaan morgen afrit 20 richting de Oost Arnhem Arena. Daar wacht de nummer 4 van deze competitie. Met vergelijkbare ambities als Groen Geel maar OA wordt gecoacht door de sluwe vos Ron Steenbergen. Hij weet altijd wel een listige actie uit zijn hoge hoed te toveren. Met de fysieke kracht van de BroeninkBrothers, het scorend vermogen van superspits Rick Verdouw en de steunende kwaliteiten van het dameskwartet is dit een tegenstander om niet te onderschatten. En dat zal de AegleAcht vast niet opnieuw overkomen.

Na vijf wedstrijden voeren de Friezen ongeslagen de ranglijst aan. Dan kom je niet alleen volgens de kansberekening steeds dichter bij een verliespartij maar ook ben je een uitdagend mikpunt voor ambitieuze ploegen met geldingsdrang. Hoge bomen staan met hun kruin pal in de volle wind. Nu de herfststormen over het land gieren en de wisselvalligheid toeneemt is SCO voor elk team een extra uitdaging. 

Met het puntenaantal groeit ook het vertrouwen bij de Aegle Acht. De Stellingwervers koppelen jeugdig talent aan volwassen spel. In het team zit fysieke kracht en fitheid maar bovenal is het een homogeen team dat elkaar positief coacht op de lastige momenten en dat over alle schijven kan scoren. De route naar het herfstkampioenschap ligt open. In de Arnhem Arena behaalde SCO vaak prima resultaten. Als de punten ook uit Gelderland meegenomen worden kan de champagne alvast in de koeling...

Website realisatie: HelderHoogeveen.com