Livescore Livestream

Mountainbike Tocht

Korfbalvereniging SCO is meer dan alleen korfbal !


In januari 2013 organiseerde korfbalvereniging SCO naast alle korfbal activiteiten, ook hun eerste mountainbiketocht en dat bleek een groot succes. Naar aanleiding alle positieve reacties is besloten om de tocht ieder jaar te herhalen en wel op de 3e zondag van januari. Met ieder jaar weer een nieuwe verrassende route (door o.a. boerderijen), de gezellige startlocatie, vele enthousiaste vrijwilligers, sfeervolle cateringposten onderweg en ca. 500 deelnemers is het een tocht geworden die niet meer weg te denken is.

Er is een keuze uit 2 verschillende routes (30 km en 50 km) en de start is tussen 9.30 en 10.30 uur. De routes lopen door de omliggende bossen en dorpen van Oldeholtpade en geven u een mooi beeld van Weststellingwerf.


HALLOWEENTOCHT

Naast de jaarlijks terugkerende mountainbiketocht in januari is er op de laatste zaterdag van oktober de Halloweentocht. Een speciale tocht, met twee afstanden van 10 en 30 km, die in het donker wordt verreden. De tocht staat in het teken van Halloween, waarbij o.a. de cateringplaatsen (in boerderijen) omgetoverd tot spookhuizen en is er onderweg (in het donker) genoeg te zien en beleven. In 2015 was de eerste editie en met gelijk meer dan 200 deelnemers en veel positieve reacties was dit ook een groot succes.


Deze schitterende mountainbiketochten starten vanaf onze veldlocatie:

Sportcomplex "De Hoolt-tuun"
Hoofdweg 211/A
8474 CG Oldeholtpade


Voor de laatste stand van zaken houdt dan de Facebookpagina van de mountainbiketocht in de gaten. Ieder jaar zijn we ook op zoek naar sponsoren. Bent u geïnteresseerd en wilt u hier meer over weten? Mail dan naar mtboldeholtpade@gmail.com

De eerst volgende tocht is de Haloweentocht in oktober 2018


Twee video's gemaakt door Henk Diever:


Video gemaakt door Peem Media:


Foto's gemaakt door Peem Media:
Foto's Peem Media (1)
Foto's Peem Media (2)


Website realisatie: HelderHoogeveen.com