Livescore Livestream

Mountainbike Tocht

In januari 2013 organiseerde KV SCO de eerste mountainbiketocht en dat bleek een groot succes. Naar aanleiding van de vele positieve reacties is besloten om de tocht ieder jaar te herhalen en wel op de 3e zondag van januari. Met ieder jaar weer een nieuwe verrassende route (door o.a. boerderijen), de gezellige startlocatie, vele enthousiaste vrijwilligers, sfeervolle cateringposten onderweg en ca. 500 deelnemers is het een tocht geworden die niet meer weg te denken is. Er zijn 2 routes mogelijk (30 km en 50 km) en de start is tussen 9.30 en 10.30 uur. De routes lopen door de omliggende bossen en dorpen van Oldeholtpade en geven u een mooi beeld van Weststellingwerf. De eerst volgende tocht is op zondag 21 januari 2018. Deze editie zijn er 3 routes uitgezet. Routes van 20 km en 40 km en één van 60 km. Wij verwelkomen u dan graag!

 

Naast de reguliere tocht is er op de laatste zaterdag van oktober de Halloweentocht. Een speciale tocht, met twee afstanden van 10 en 30 km, die in het donker wordt verreden. De tocht staat daarnaast in het teken van halloween. Zo zijn de cateringplaatsen (in boerderijen) omgetoverd tot spookhuizen en is er onderweg (in het donker) genoeg te zien en beleven. In 2015 was de eerste editie en met gelijk meer dan 200 deelnemers en veel positieve reacties was dit ook een groot succes. 

 

Voor de laatste stand van zaken houdt dan de Facebookpagina van de mountainbiketocht in de gaten. Ieder jaar zijn we ook op zoek naar sponsoren. Bent u geïnteresseerd en wilt u hier meer over weten? Mail dan naar mtboldeholtpade@gmail.com

 

 


 

Twee video's gemaakt door Henk Diever:

 

Video gemaakt door Peem Media:


Foto's gemaakt door Peem Media:
Foto's Peem Media (1)
Foto's Peem Media (2)

 

Website realisatie: HelderHoogeveen.com