Livescore Livestream

Kangoeroe Klup

Het nieuwe seizoen is in volle gang ! 

Alle kinderen van 3 en 4 jaar zijn welkom.
De trainingen zijn iedere zaterdag (vakanties en feestdagen uitgezonderd) om 9.30 uur in de gymzaal van basisschool de Striepe te Oldeholtpade.

Wat we doen?
 
Bij de jongste kinderen (3 tot 4 jaar) verwerken we zoveel mogelijk oefeningen in een parcours, zodat ze constant in beweging zijn en veel variatie in oefeningen krijgen. Kinderen van 5 tot en 7 jaar kunnen terecht bij de Reuzenpanda's. Voor hen bedenken we moeilijkere oefeningen, zodat ook zij steeds weer uitgedaagd worden. We doen voornamelijk oefeningen om de coördinatie en balvaardigheid te verbeteren en dat doen we natuurlijk allemaal in spelvorm. Bekijk hieronder het filmpje om een goede indruk te krijgen wat wij allemaal doen. 
Maar de beste indruk krijg je door gewoon een keertje mee te doen! Denk je dat dit ook iets voor jouw kind is? En is hij/zij 3 of 4 jaar? Kom dan op zaterdagochtend om 9.30 uur naar De Striepe en je kind kan gewoon meedoen.

Kom gewoon langs of bel/mail voor meer informatie.

Contactpersoon: Cobie Brand
E-mail: kangoeroeklup@kvsco.nl
Telefoon: 06-53346806


Wat zijn de kosten?

De contributie voor de Kangoeroe Klup bedraagt € 9,50 per maand (het Kangoeroe seizoen heeft 9 maanden). Uiteraard ontvang je hiervan een overzichtelijke nota. Deze kosten zijn voor de trainingen inclusief het enige echte Kangoeroe Klup T-shirt! Het Kangoeroe Klup T-shirt ontvang je zo snel mogelijk na opgave.

Wil je meer foto's of video's bekijken van onze Kangoeroe Klup, neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Kangoeroe Klup SCO
Website realisatie: HelderHoogeveen.com