Livescore Livestream

Algemeen

K.v. SCO, de korfbalvereniging waar zowel top, wedstrijd als breedtekorfbal wordt gespeeld. De vereniging beschikt over een mooi sportcomplex met een eigen kunstgrasveld, kantine en ruime parkeergelegenheid. Op dit moment telt de club 236 leden, waarvan 164 spelend lid zijn. De spelende leden zijn verdeeld over maar liefst zes seniorenteams, waaronder één midweekteam, drie A-teams, één C-team, één D-team en twee E-teams. De allerjongsten, vanaf 3 t/m 6 jaar, kunnen terecht bij de Kangaroeklup. Deze groep telt op dit moment 23 leden. 

In 2001 is een eigen kunstgrasveld gerealiseerd. De bekostiging hiervan is mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren en initiatieven van eigen leden en niet leden. Aangrenzend bevinden zich de velden van de tennisvereniging "In Et Hoolt". Ook de tennissers maken gebruik van de SCO kleedkamers en kantine. 

Bekijk de sfeerimpressie van onze club. 

Mijn film from Marcel Fluitman on Vimeo.

Wensen
SCO heeft alles te bieden wat een sporter zich kan wensen. Topkorfbal, breedtekorfbal, recreatiekorfbal, een perfecte accommodatie met kunstgras, uitstekende verlichting, een prima zaalaccommodatie met voldoende trainingmogelijkheden. SCO heeft een perfecte opbouw van de teams in leeftijd en niveau en een voortreffelijk kader. Er zijn bijzonder veel nevenactiviteiten voor jong en oud, spelers, supporters en sponsors. Een kantine die op een professionele wijze door vrijwilligers wordt gerund en de hele week beschikbaar is. De organisatie staat als een huis. De steun van supporters en van sponsors laat niets te wensen over. Zijn er dan geen wensen? Jawel: SCO is bijna terug aan de top, maar wil daar ook een stabiele speler worden. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in! 

Lid worden van k.v. SCO? vul hier het aanmeldformulier in. 

Website realisatie: HelderHoogeveen.com