Livescore Livestream

Verstand van Zaken

Geplaatst op: 2018-04-24 19:50:43

“Als men aan verf denkt, denkt men vaak aan ‘schadelijk voor milieu’, maar eigenlijk is verf heel erg milieuvriendelijk.” “Het zorgt namelijk voor een langere levensduur van heel veel materialen en daarmee wordt veel onnodig afval voorkomen.”

Met deze woorden opende Egbert Oosterhof de presentatie over Hodij Coatings B.V.  De Algemeen Directeur van Hodij Coatings vertelde op een inspirerende en bevlogen manier over wat het bedrijf doet en waar het voor staat. 

Verstand van Zaken. De slogan van Hodij. Tijdens de rondleiding was dit ook duidelijk zichtbaar. Opvallend waren oa. de voorzieningen voor de veiligheid, de moderne test- en meetapparatuur, maar ook de logistieke processen die het mogelijk maken binnen 24 uur te leveren.

Na de rondleiding werden er nog heerlijke hapjes voorgeschoteld en werd er nog uitgebreid nagepraat en geborreld. Een zeer geslaagde avond dus, waarbij we ook weer enkele gasten mochten begroeten.

Ook eens een bijeenkomst bijwonen? K.v. SCO organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden elke keer op een andere interessante locatie georganiseerd.

Woensdag 9 mei bezoeken we Metalfinish Group in Joure. Meer informatie, zoals het complete netwerkprogramma voor 2018, is te vinden via kvsco.nl/businessclub

Website realisatie: HelderHoogeveen.com